Saunanlämmityksen MM-kilpailut Peurungassa

Peurunkajärven rannalla kilpaillaan saunanlämmityksen maailmanmestaruudesta jo neljättä kertaa. Kerätkää kasaan 3 hengen joukkue. Jokaiselle joukkueelle jaetaan kaikki tarvittavat lämmitysvälineet.

Tavoitteena on lämmittää Savotan telttasauna mahdollisimman nopeasti 70-80ºC -asteeseen. Kolme-neljä kaikista nopeiten toiminutta joukkuetta jatkaa samana päivänä käytävään finaaliin. Kisassa pärjää yhteistyötaidoilla, hyvällä ryhmähengellä ja iloisella mielellä. Vaikka tärkeintähän on hyvä kisa ja mukava päivä yhdessä touhuten, palkitaan voittajajoukkue korkealaatuisella Savotan telttasaunalla. Lisäksi TOP 3 joukkueille on luvassa Lidlin Grillimaisteri – tuotepaketit.

Kilpailuasuihin kannattaa myös hiukan satsata. Palkinnon ansaitsee joukkue, joka tuo esiin parhaiten suomalaista saunakulttuuria ja kisan teemaa sekä joukkue, joka on muuten vaan hauskimmin ja kekseliäimmin pukeutunut. Kokoa siis oma joukkueesi perheenjäsenistä, ystävistä tai työkavereista ja tule kanssamme viettämään Keski-Suomen Saunamaakuntaviikon huipentumaa Laukaaseen Peurunkajärven rannalle!

Tänä vuonna alueella on uutuutena Saunamessut ja SaunaPark. Saunamessut kokoavat yhteen saunojen sekä saunatuotteiden ja -palveluiden tarjoajia. SaunaPark -alueella on esillä ja testattavissa pienellä maksulla useita erilaisia saunaratkaisuja ja kylpytynnyreitä. Alueella A-oikeudet. Aukioloajat: klo 12.00 – 18.00 Tapahtumapäivä tarjoaa monenlaista tekemistä koko perheelle.

Tarjolla on mm. erilaisia aktiviteetteja, pienimuotoisia kilpailuja sekä herkullisia ruokia ja virvokkeita. Tule nauttimaan kesäpäivää kauniin Peurunkajärven rannan alueelle. Tapahtuma-alueelle vapaa pääsy!

AIKA: La 6.7. klo 12-18
HINTA: 50 €/joukkue
MUUTA: Asianmukainen joukkuepukeutuminen, ilmoittaudu etukäteen!

VARAUKSET JA YHTEYSTIEDOT:
https://saunamm.fi
Facebook-tapahtuma

Kylpylähotelli Peurunka,
Peurungantie 85,
41340 Laukaa
p. +358 20 751 6300 (myyntipalvelu)
https://saunamm.fi

Klo
12-18
Hinta
50 €/joukkue (3 hlöä)
Osoite
Peurungantie 85, 41340 Laukaa
Ryhmäkoko
3 hlöä/joukkue, max 50 joukkuetta
Lisätietoja tapahtumasta