Solo Sokos Hotel Paviljonki

Useita palkintoja saanut jyväskyläläinen Solo Sokos Hotelli Paviljonki on kuuluisa hyvästä asiakaspalvelustaan. Hotellille on myönnetty mm. TripAdvisor Travellers’ Choice 2016 neljäs sija Suomen TOP 12 parhaiden hotellien keskuudessa, ja vuosien varrella palkintokaappi on vain kasvanut kasvamistaan.

Hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Jyväskylän matkakeskuksesta, ja aivan Paviljongin vieressä on messu- ja kongressikeskus. Vaikka hotelli sijaitsee keskellä kaupunkia, näköalat hotellilta Jyväsjärvelle ovat upeat. Hyvän sijainnin lisäksi Hotelli Paviljongin moderni olemus ja toimivat huoneet tekevät vierailustasi miellyttävän.

Saunakulttuurista voi nauttia hotellin asiakassaunassa, joka sijaitsee ylimmässä kerroksessa upeilla järvimaisemilla varustettuna. Ryhmillä on mahdollisuus varata hotellin moderni tilaussauna omaan käyttöönsä.

Palvelut
Pysäköinti

Suosittelemme pysäköimään P-Paviljonki 2 parkkihalliin, jonka osoite on Uno Savolan katu 6. Parkkihallin tasoilta -1 (pohjakerros) ja 3 on suora yhteys hotelliin.

Alueelta löytyy myös P-Paviljonki 1 parkkihalli, jonka sisäänajo on osoitteessa Satamakatu 3. Tästä hallista ei ole suoraa kulkua hotelliin, mutta se on hotellin välittömässä läheisyydessä.
Näiden molempien parkkihallien maksun voit suorittaa hallin omien maksuautomaattien lisäksi myös hotellin vastaanottoon.

Internet

WiFi

Aktiviteetit

Sauna
Kuntosali
Juoksupolut

Ravintolat

Ravintola Trattoria Aukio

Lapsiystävälliset palvelut

Lasten leikkihuone
Onni Orava kutsuu lapset leikkimään! Vapaasti käytettävissä lapsiasiakkaille joka päivä klo 6:30-21:00 hotellin alimmassa kerroksessa.

Saunapaketit

Koe maailman paras saunakokemus

Oletko kuullut hotellista, jossa on oma saunamaailma? Hotelli Scandic Laajavuoren kylpylässä on suuri saunavalikoima, josta on syntynyt Saunamaailma. Kylpylähotelli Scandic Laajavuori on täydellinen paikka...
Lue lisää
Peurunka
Matkustat sitten lasten, puolisosi tai ystäviesi kanssa, Kylpylähotelli Peurunka on käymisen arvoinen paikka. Peurungassa pääset rentoutumaan, viettämään aktiivista lomaa, nauttimaan saunoista...
Lue lisää
Houseboat
Haluaisitko viettää lomasi kotoisassa mökissä järven rannalla? Haluaisitko lähteä veneilemään järvelle? Houseboat-asuntoveneellä sinun ei tarvitse valita vaan voit nauttia sekä kalastuksesta että uimisesta...
Lue lisää