Kankaan sauna lämpiää joka päivä!

Kankaan sauna on yleinen sauna Jyväskylän Kankaalla. Saunalla nautit löylyistä yli 100-vuotiaassa tunnelmallisessa paperitehtaan porttirakennuksessa. Kaksi saunaa palvelevat erilaisia saunojia ja löylyjen välissä voi pulahtaa suihkuosastolta löytyvään avantoaltaaseen. Tiloista löytyy myös oma A-oikeudellinen kahvila, jossa sinua palvellaan hymyssä suin halkopinon keskeltä.

Saunat lämpenevät kotimaisilla Narvin sähkökiukailla. Lempeämmät löylyt saa suuremman saunan lauteilla, ja pienempi vastasauna tarjoaa elämyksen kovempien löylyjen ystäville. Suuremman saunan lauteille mahtuu yhtä aikaa noin 15 ja vastasaunaan noin 5 saunojaa. Saunaosastolta pääsee myös ulos vilvoitteluterassille.

Kankaalla saunotaan vuoroilloin naisten ja miesten vuoroin. Satunnaisesti järjestetään myös sekasaunoja, joiden ajaksi yhteinen pukuhuonetila jaetaan kahtia verhoilla. Saunat ja suihkutilat ovat yhteiset, ja sekasaunailtoina uima-asujen käyttö on pakollista kaikissa saunaosaston tiloissa.
Nähdään saunalla!

Päivämäärä: Kankaan sauna lämpiää joka päivä normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Tarkista nettisivujen ajanvarauskalenterista, onko haluamanasi päivänä naisten vai miesten saunavuoro.
Sauna: Vuoroilloin naisten ja miesten vuorot.
Sauna-asu: Halutessasi uimapuku. Omat pyyhkeet ja pefletit mukaan. Tarvittaessa pyyhkeen ja pefletin voi vuokrata saunalta.
Pääsymaksu: 10€ aikuiset, 8,50€ opiskelijat ja eläkeläiset, 5€ lapset 7-18v., Alle 7-vuotiaat lapset saunovat veloituksetta käyttäessään vanhemman kanssa samaa pukukaappia.

Yhteystiedot:
Kankaan sauna
Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä
myynti@kankaansauna.fi
www.kankaansauna.fi
Instagram & Facebook: @kankaansauna

Kuvat: Mika Nuorva