Harvia_saunaosastoKasvu_Open_arvonta

Saunamaakunta oli esillä Kasvu Open -karnevaalissa Harvian upean saunaosaston kera. Meillä oli osastolla vierailijoille arvonta, jossa kinkkisenä kysymyksenä oli ”Mikä oli Saunanlämmityksen MM-kilpailuiden 2016 voittoaika?”. Arvonnan palkintona oli kokouspaketti (sis. Saunaosaston käytön 3 h) 10 hengelle Solo Sokos Hotel Paviljongissa. Arvontaan osallistui noin 60 henkilöä, ja arpaonni suosi tällä kertaa Timo Saloa. Onnea voittajalle!

Viime kesän saunamaakuntaviikko huipentui saunanlämmityksen MM-kilpailuihin Peurungassa 9.7.2016. Mukana oli yhteensä 9 joukkuetta, joista finaaliin selvinneiden 3 parhaan joukkueen tehtävänä oli ensin pystyttää saunateltta, ja sen jälkeen saada kiuas lämpenemään 80 asteiseksi. Voittajajoukkueen ”Pyromaanien” huikea voittoaika oli 16,55 min. Se on samalla myös kilpailumme oikea vastaus. Lue lisää vuoden 2016 saunamaakuntaviikosta tästä linkistä.

Ensi vuoden saunamaakuntaviikko järjestetään 1-8.7.2017. Tapahtuma viikko huipentuu Saunalämmityksen MM-kilpailuihin. Ohjelma ja ilmoittautuminen kilpailuihin julkistetaan tammikuun loppuun mennessä sivulla www.saunaregion.com . Haasta työkaverisi hauskaan kilpailuun ja yritä saada nopeampi aika kuin vuoden 2016 voittajajoukkue!