Jaa saunahetkesi! #saunamaakunta

Sauna on läsnä Saunamaakunnassamme monin eri tavoin. Keski-Suomessa vaalitaan saunakulttuuria ahkerasti ja saunaosaamista löytyy niin saunateollisuuden kuin yritysten matkailijoille suunnatuista saunatuotteista. Vaikka Saunamaakuntaviikko tältä vuodelta on peruttu, on tänä kesänä mahdollista nauttia esimerkiksi yritysten järjestämistä pienemmistä saunatapahtumista ja haaveilla jo ensi kesän saunomisista!

Haaveilun lomassa etsimme nyt myös saunahetkiä Keski-Suomen Saunamaakunnasta! Millainen on sinun saunahetkesi Saunamaakunnassa? Onko se muisto lapsuuden saunasta, johon palaat aika ajoin? Nautitko eniten saunan jälkeisestä järvipulahduksesta oman mökin laturilta? Jonkun paras saunahetki on ollut lomareissulla koettu saunahoito, toisella taas saunahetki liittyy urheilusuorituksen jälkeiseen saunomiseen. Saunahetkiä on yhtä monta kuin on saunojiakin.

Lähetä meille kuva keskisuomalaisesta saunahetkestäsi pienen tarinan kera! Kuva voi olla kotisaunastasi tai siitä saunasta, jossa vierailet mieluiten. Kenen kanssa saunot? Millaisia muistoja sinulla on saunomisesta? Kerrothan kuvasi yhteydessä myös paikan, missä kuva on otettu.

Kokoamme saunakuvia ja -tarinoita tälle sivustolle. Jaamme kuvia myös hankkeen sosiaalisessa mediassa. Arvomme kaikkien keskisuomalaisten saunahetkien lähettäjien kesken mahtavia palkintoja!

Palkinnot:
– Yksi yö kahdelle saunallisessa sviitissä (Ultimate Solo) Solo Sokos Hotel Paviljongissa, Jyväskylässä.
– Saunailta kahdelle Lomakeskus Revontulessa (sis. kaksi vapaalippua Revontulen Avoimeen savusaunailtaan ja kaksi burgeriannosta Bowling Dinerissa).
– Saunailta kahdelle Varjolassa (sis. kaksi vapaalippua Varjolan avoimeen saunailtaan sekä pieni makea ja kahvi/tee kahdelle ennen saunailtaa Bistro Sylvissä) tai
– Kahden hengen vapaalippu Jämsän Saunakylän saunavuorolle (arvotaan viisi lippupakettia).

Saunahetki-haaste on käynnissä 25.6.-4.7.2020. Arvonta suoritetaan 6.7.2020. Osallistumisohjeet kuvagallerian alla. Yhdellä voittajalla mahdollisuus voittaa yksi yllä olevista palkinnoista.

Voit osallistua saunahetki-haasteeseen näin:

– Jaa kuva ja pieni tarina saunahetkestäsi Instagramin syötteessä hashtagilla #saunaregion tai #saunamaakunta. Voit myös jakaa kuvasi Instagram-tarinassa, muista jakaessasi hashtagit #saunaregion tai #saunamaakunta ja merkitse tilimme @centralfinland. Voit laittaa saunahetkesi meille myös yksityisviestillä.

– Jaa kuva ja tarina saunahetkestäsi Facebookissa kommentoimalla aiheeseen liittyvää päivitystä kuvan ja pienen tarinan kera. Voit laittaa saunahetkesi meille myös yksityisviestillä.

– Jos et ole sosiaalisessa mediassa, voit osallistua saunahaasteeseen myös Google Formsin kautta.

Osallistumalla haasteeseen Instagramissa hashtagilla #saunamaakunta tai #saunaregion, Instagram-tarinalla, Instagramin Direct-viestillä, Facebook-kommentilla tai yksityisviestillä tai Google Forms -lomakkeen täyttämällä annat samalla luvan käyttää kuvaasi, tarinaasi ja nimeäsi/käyttäjänimeäsi osoitteessa saunaregion.fi saunahetki-haasteen kampanjasivulla sekä hankkeen sosiaalisessa mediassa (Instagramissa: @centralfinland  ja Facebookissa: Visit Central Finland). Palkintojen arvontaan pääsevät vain saunahetket Keski-Suomesta. Instagram tai Facebook eivät ole mukana kampanjan suunnittelussa tai toteutuksessa eivätkä kisassa tai arvonnassa.

Huomaathan, että kaikkia kuvia emme valitettavasti ehdi jakaa, mutta kaikki meille laitetut kuvalliset tarinat (Keski-Suomesta) ovat mukana kisassa. Kuvan on oltava käyttäjän itse ottama ja noudatettava sääntöjä ja ohjeistuksia (esimerkiksi hyvän maun mukaisia ja varmistettu, että kaikki kuvassa olevat henkilöt ovat tietoisia kuvasta ja sen mahdollisesta jakamisesta).