WORLD SAUNA FORUM AT JYVÄSKYLÄ 29.9.2017

Sauna from Finland  järjestää Jyväskylässä maailman ensimmäisen kansainvälisen Saunaseminaarin World Sauna Forumin 29.9. Samanaikaisesti on Kokous- ja messukeskus Paviljongissa Hygge -hyvinvointimessut.

LUE LISÄÄ

Saunamaakuntaviikko 1-8.7.2017 houkutteli yli 1000 saunojaa

Saunamaakuntaviikko alkoi aurinkoisessa kelissä. Kylmä pohjoistuuli viilensi ilman viikolla, mutta onneksi saunat olivat lämpiminä. Saunamaakuntaviikko keräsi tänä vuonna yli 1200 innokasta osallistujaa. Suomalaiset ovat selkeästi tottuneet saunomaan iltaisin, sillä aamu ja aamupäivällä lämpiminä olleet saunat eivät houkutelleet. Naisille suunnatut hoidot olivat suosituimpia ohjelmia.

KATSO TUNNELMIA

Saunamaakuntaviikko 1.-8.7.2017

Saunamaakuntaviikkoa vietetään jälleen heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Luvassa on ainakin saunanlämmityksen MM-kilpailut, joten jo nyt kannattaa alkaa kokoamaan ketterää saunanlämmitysjoukkuetta. Viime vuoden voittoaika oli 16.55 minuuttia. Pystyykö joku parempaan? Vuoden 2017 ohjelma julkistetaan Matka 2017 -messuilla Keski-Suomen saunaosastolla 6G2. Tervetuloa tutustumaan osastoomme ja ohjelmiimme.

Joulusaunarauha julistetaan 15.12.2016 Varjolan tilalla

Keski-Suomi, maailman saunamaakunta, julisti joulusaunarauhan ensimmäisen kerran 16.12.2015 Hankasalmen Revontulessa. Tätä perinnettä jatketaan ja joulusaunarauha julistetaan tänä vuonna Varjolan tilalla, Laukassa torstaina 15.12.2016 klo 10.30.

LUE LISÄÄ

Saunamaakunta oli esillä Kasvu Open -karnevaalissa 2016

Saunamaakunta oli esillä Kasvu Open -karnevaalissa Harvian upean saunaosaston kera. Meillä oli osastolla vierailijoille arvonta, jossa kinkkisenä kysymyksenä oli ”Mikä oli Saunanlämmityksen MM-kilpailuiden 2016 voittoaika?”. Arvonnan palkintona oli kokouspaketti (sis. Saunaosaston käytön 3 h) 10 hengelle Solo Sokos Hotel Paviljongissa.

Tupaswillan Mahtisaunasta vuoden savusauna!

Ikaalisten saunafestivaaleilla valittiin vuoden savusauna yksityis- ja yrityspuolelta. Laukaan Tupaswilla voitti ylivoimaisesti yrityssarjan.

LUE LISÄÄ

Vuoden 2016 saunamaakuntaviikon yhteenveto

Historian ensimmäinen saunamaakuntaviikko järjestettiin 2.-9.7.2016. Viikko oli täynnä erilaisia tapahtumia. Keskisuomalaiset ja muualta tulleet asiakkaat pääsivät saunomaan hotellien saunoissa, Tupaswillan 150 -paikkaisessa Mahtisaunassa ja kylpylöissä. Tarjolla oli myös saunaloitsuja, saunaterapiaa ja saunanlämmityskisa.

LUE LISÄÄ

Montako saunoja otti haasteen vastaan Himoksella?

Viime viikolla Himos haastoi Iskelmä festivaalin vieraita lämmittämään saunoja.

LUE LISÄÄ

Saunanlämmityshaaste Himoksen Iskelmä Festivaalien aikaan la 2.7.

Himos haastaa kaikki Iskelmä Festivaaleille osallistujat lämmittämään saunansa la 2.7. klo 11.00 lähtien. Saadaanko Himoksen kaikki 500 mökkisaunaa lämpimäksi?

LUE LISÄÄ

Voita kylpyläloma Peurunkaan tai koskenlaskua Varjolan Tilalla!

Osallistu kuvahaasteseen 27.6.-11.7.2016 ja voita upeat palkinnot: kylpyläloma Peurunkaan, koskenlaskua Varjolan Tilalla tai  Bed & Ball majoituspaketti Revontuleen!

LUE LISÄÄ

Saunamaakunta mukana Nuorten Yrittäjien Get together 2016 -tapahtumassa Jyväskylässä

Matkailu- ja saunateollisuusyritysten edustaja Visit Central Finland osallistui Nuorten Yrittäjien tapahtumaan Jyväskylässä. Visit Central Finlandin tehtävänä on vahvistaa saunamaakunnan brändiä.

LUE LISÄÄ

Saunamaakunnalta ensimmäinen saunaolut ja -makkara

Hiisi Panimo aloittaa ensimmäisen saunamaakuntaoluen Keito-täysmallaslagerin myynnin, yhteistyössä Stopover Keski-Suomi -hankkeen kanssa.

LUE LISÄÄ

Keski-Suomelle myönnettiin maailman saunamaakunnan titteli

1.9.2015 Keski-Suomi julistautui maailman saunamaakunnaksi. Tavoitteena on kehittää saunatuote niin vahvaksi, että Keski-Suomi voi ylpeästi kantaa maailman saunamaakunnan arvonimeä.

LUE LISÄÄ