Saunamaakunta koostuu joukosta keskisuomalaisia matkailuyrityksiä sekä saunan parissa toimivista teollisuus- ja muista yrityksiä. Verkostomme tuottaa kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille saunatuotteita ja -palveluita, saunatarvikkeita, kiukaita, erilaisia saunoja, saunaelintarvikkeita ja kaikkea mitä vaan saunaan voi liittää. Ja Suomessahan kaikki liittyy saunaan!

Keski-Suomi, Järvi-Suomen ytimessä, kätkee maakuntaansa mitä mielenkiintoisempia saunatarinoita, -kulttuureja ja -paikkoja, jotka haluamme paljastaa kaikille. Haluamme tuottaa sellaisia tuotteita ja palveluita, jotka ovat kaikkien ulottuvilla. Meiltä löytyy sekä Sauna from Finland laatumerkin (Authentic Finnish Sauna Experience) omaavia saunoja että ei-sertifioituja saunoja. Jokaisessa sauna tarjoaa kuitenkin elämyksiä ja palan suomalaisesta kulttuurista.

Saunamaakunta esittelee keskisuomalaisia saunapalveluita- ja tuotteita, saunakulttuuria, tietoa saunomisesta sekä erilaisia saunatyyppejä. Sukella saunan maailmaan ja nauti elämyksestä!